Sommar och midsommar

Hej!
Nu är det sommar för fullt och vi är ute och leker mest hela tiden.

Nästa vecka på torsdag, den 19 juni, kommer vi att fira midsommar här på Växthuset. Om ni vill vara med är ni välkomna till kl 14, då dansar vi kring den stång vi förhoppningsvis hunnit klä på förmiddagen! Vi bjuder på sommarfika.
Om ni har grönt och blommor till stången, till exempel om ni klippt en häck eller tagit ner en björk får ni mycket gärna ta med det hit på onsdagen så att vi har något att klä stången med. Prata med någon i personalen så att vi vet om det kommer något grönt och några blommor från er, annars får vi fixa det på annat sätt.
En viktig sak inför hösten: Vi kommer att sluta med resesängarna vid sovstunden, alla barn sover från och med hösten antingen i vagn eller på madrass på golvet. Det är en säkerhets- och arbetsmiljöfråga. Vår önskan är att ni hämtar er säng så snart som möjligt så att vi har möjlighet att inreda sovrummet efter de nya förutsättningarna. Vid funderingar, prata med Karin.
Från och med nästa vecka kommer personalen att gå på semester i omgångar, och även barnen börjar gå på semester nu. Vi vill tacka för det här läsåret och önska er alla en vilsam sommar så att vi kan träffas igen i höst med nya krafter.
Soliga hälsningar Personalen
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *